IPhone 5 -evenemang som ska hållas på Apple School i Cupertino

Enligt en rapport som publicerats idag kommer Apple att hålla sitt nästa medieevenemang på skolan i Cupertino istället för San Francisco.

Rapporten kommer från alla saker D-en teknikrelaterad bloggdel i Wall Street Journal’s Digital Network.

I rapporten citerar John Paczkowski källor “nära företaget” som försäkring hävdar att Apple för första gången på många år kommer att hålla sitt nästa medieevenemang på campus på Infinite Loop, Cupertino, Kalifornien.

Från alla saker d:

Historiskt sett har Apple haft sina enorma produktpresentationer i San Francisco. IPad såväl som iPad 2 där det avslöjades där, liksom alla iterationer av iPhone hittills.

I år kommer saker att bli annorlunda. I år håller Apples sitt enorma iPhone -medieevenemang bättre för hemmet.

Källor nära affärsstaten Presentationen – för närvarande arrangerad för tisdagen den 4 oktober, ett datum som först rapporterades av AllthingsD – kommer att hållas på Apples School i Cupertino, Kalifornien.

Även om vi inte förstår säkert var händelsen kommer att äga rum, som kommer att presentera nyckeln såväl som vilka produkter som kommer att avslöjas tills saker och ting är officiella, ger de senaste rapporterna ett grovt koncept om vad du kan förvänta sig.

Flera rapporter, inklusive en från alla saker D själv, tyder på att det kommande evenemanget är där nästa iPhone (eller iPhones) kommer att tillkännages: en låg-end iPhone 4-look-alike eller en dubbelkärnig A5-Toting iPhone 4 också som en avancerad nästa generations iPhone (som kallas iPhone 5).

Paczkowski har på samma sätt tidigare förklarat att nyckeln kommer att tillhandahållas av den nya VD Tim Cook. Cook’s Keynote kommer att ha andra viktiga Apple -chefer som Scott Forstall (Senior VP, iOS Software) samt Philip Schiller (Senior VP, produktmarknadsföring).

Anledningen bakom denna uppenbara modifiering av plats är inte extremt borttagen för tillfället. Apple har traditionellt sina evenemang i stora områden som Yerba Buena Center for the Arts (YBCA) men verksamheten har av en eller annan anledning beslutat att hålla nästa evenemang på campus.

Det ryktade den 4 oktober släppdatumet är bara 8 dagar bort, så om Paczkowskis tidigare rapport har någon typ av verklighet i det, bör vi se Apple skicka inbjudningar till media någon typ av dag nu!

Du kanske också vill inspektera:

Apple avvisar arbetstagares semester för 2: a veckan i oktober, antydningar till möjliga iPhone 5 såväl som iOS 5 introducerar [rapport]

Nya iPhones som kommer i oktober: Al Gore, ledamot i Apples styrelse

Du kan följa oss på Twitter eller gå med i vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post