3 enkla tips och tricks Varje Android -användare bör veta

Android är fantastisk. Med användarbasen för mer än en miljard människor är det den överlägset mest använda och det mest populära mobiloperativsystemet. Varje år ser vi massor av smartphones som lanseras på marknaden vilket så småningom leder till en ökning av antalet människor som använder detta operativsystem.

Android har förbättrats med språng under åren. Jag har använt Android -enheten de senaste 4 eller 5 åren. Och efter att ha tillbringat så mycket tid med det har jag lärt mig många tricks och tips för att förbättra min upplevelse. I den här artikeln delar jag 3 av dessa tricks. Läs vidare för att lära dig något fantastiskt.

1. Svep gester för appar på Nova Launcher

Nova Launcher är den ultimata tredjepartslaftaren för Android. Oavsett om det handlar om stabilitet och användarupplevelse eller om det handlar om anpassning och kraftanvändare, tar Nova Launcher hand om allt.

Nova Launcher har så många tricks upp ärmen men den som jag gillar och använder mest är appgester. Jej, det är precis som det låter. Du använder gester med en app för att starta en annan app. Jag använder den här funktionen för att hålla min hemskärm och applådan ren och få åtkomst till liknande appar från en enda plats. Till exempel använder jag gester med Google Play Music. Tejpning på spelmusikikonen på min hemskärm öppnar den nämnda appen och sveper upp den öppna geni, en texter -app. Så, hur gör du det? Enkel, lång tryck på en appikon, tryck på Redigera, tryck på Swipe Action. På nästa skärm väljer du en app, aktivitet eller genväg som ska tilldelas.

2. Tvinga Stäng en svarsfri app

Har du en app som har blivit svarande? Det suger. Ingen gillar det när en app inte svarar. Vad är värre? Du kan inte stänga det. Det finns några enkla knep som du kan använda för att tvinga stänga sådana appar.

Först kan du ta bort appen från din senaste applista. Det kommer att stänga appen och den bör öppnas normalt nästa gång.

En annan sak du kan göra för att tvinga stänga en app är att fortsätta att tejpa på skärmen ständigt. Efter en tid ser du en pop-up som ber dig att tvinga stänga appen och rapportera problemet.

3. Stäng av beröringsljudet

När du får en ny telefon är Touch -ljudet aktiverat som standard. Det här är det ljud som din telefon gör att du låser/låser upp skärmen, ringer ett nummer eller rör vid skärmen. Dessa ljud åtföljs av vibrationer. Ärligt talat, det är irriterande. Så här kan du inaktivera alla touch -ljud på din Android -enhet.

Öppna appen för telefonens inställningar.

Bläddra ner och tryck på ljud.

Tryck på andra ljud.

Stäng av alla växlar på den här skärmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post