Hackaday Länkar: 9 april 2017

[Federico Musto], en av de arduinos i Arduino vs Arduino Saga (som slutligen berörde ett slut i september i september) kan ha tillverkat sin akademiska rekord. Denna nyhet kommer från trådbundna och erbjuder filer från registratorerna på MIT och NYU som anger [Musto] gick aldrig till dessa institutioner. Eftersom den här historien kom ut har [Musto] redigerat sitt länkade, och noterade sin enda akademiska referens som en dagis i Torino, Italien.

[Shininglaser] utvecklade en tinnitusmaskin. Vad är en tinnitusmaskin? Det är en gadget som, när den är aktiverad, skapar det här ljudet: EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. [ShiningLaser] utvecklade denna tinnitusenhet ut ur ett par högtalare, en kartong, några batterier, liksom någon form av bräda med en epoxibelagd blob. Vi har inget koncept vad kretsen ser ut, men du kan göra det med någon typ av typisk signalpulserande på cirka 15-18kHz (adressstift på en CPU för till nörd-derd) eller en enkel 555 timer.

Detta är en hackers bar. Denna bar i Roppongi, Tokyo är, “En plats där du kan glädja dig i online-programmering och företag som gör …. Termen “hacker” används för någon som har högsta färdigheter samt förståelse för att ge innovativa såväl som snabba tjänster även till de mest utmanande uppgifterna. ” Det verkar som om de har dagliga evenemang / samtal för JavaScript, Python, R, såväl som Swift.

Kapten Crunch behöver vår hjälp. Han handlar om en stor operation, liksom även om det är framgångsrikt, kommer det att bli en hel del saker försäkringsskydd täcker inte.

Vi kan använda Libreboot igen. För några månader sedan lämnade Libreboot-jobbet GNU-jobbet efter ett problem med en arbetstagare på den helt gratis programvaruapplikationsstiftelsen. Hackaday valde att inte rapportera om detta endast eftersom de anklagelser som tas ut mot FSF var höra. Jag borde lyfta fram det här: Den enda anledningen till att vi valde att inte rapportera om detta är sedan anklagelserna var höra. Nu är Libreboot-jobbet under mycket mer demokratisk förvaltning, liksom de arbetar på ThinkPad X220, den största Thinkpad hela tiden. Propert.

Här är ett snabbt och enkelt förslag för att få metallfeber. Utveckla ett gjuteri ut ur en galvaniserad papperskorgen! Nej, oroa dig inte för den galvaniserade beläggningen, det kommer att skurna. Åh, han gör det inomhus. Vad är kolmonoxid? Varför är jag sömnig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Hackaday LinksHackaday Links

Gör: Blog har publicerat bilder från deras faire på Euro Oscon. Ta en titt så bra som du ser min samkonspirator Fabienne samt rutinmässig kommentar [Markie]. Jag förstår [LED] planerar