Android 5.0 Lollipop Easter Egg är en flappy fågelklon, det här är hur det verkar

Android 5.0 Lollipop kommer att bli versionen av Googles mobiloperativsystem som kommer att levereras på den nya Nexus 6 samt Nexus 9 enheter, men om du äger en Nexus 5 eller Nexus 7 så kan du ställa in Lollipop redan, vilket inte skulle vara det värsta du gjorde den här veckan.

Om du rinner för att ta steget såväl som att ge den “materiella designen” ett försök, kommer du ingen tvekan om att se om Google har fortsatt sin långa sed att smyga ett Android -påskägg i Lollipop. Den stora nyheten är att den har, liksom den ännu mycket bättre nyheten är att det är fantastiskt.

Att komma in i påskägget är exakt samma som tidigare versioner av Android – allt du kräver att göra är att gå till inställningsappen såväl som sedan tryck på knappen om telefon/surfplatta i extremt slutet. Tryck nu på raden med text som säger Android -version konsekvent så bra som du i slutändan kommer att visas ett foto av en klubba. Att trycka på den återigen kommer att modifiera sin färg, men att knacka och hålla är mycket mer fascinerande sedan dess såväl som först då får du det äkta påskägget.

Efter att ha tappat såväl som hållet kommer du i slutändan att behandlas med en klon av det ständigt framträdande Flappy Bird -spelet, totalt med lite Android som fågeln samt klubbor och hinder, du får konceptet, eller hur? Spelet är också lämpligt utmanande, så förvänta dig inte att vinda med det. Det är dock snarare beroendeframkallande. Om du upptäckte att du spelade Flappy Bird långt så bra länge kommer du att hösten till exakt samma fälla här.

Men vi är inte så säkra på att det är en dålig sak ändå!

Flappy Bird är länge borta från Play Store, liksom att bedöma exakt hur saker och ting rör sig på den här arenan, förväntar vi oss inte att den kommer att göra ett comeback när som helst snart, fram till eller om du inte är i ägandet till en Amazonas Avsluta TV. Till den dagen kommer när Flappy Bird passar landar på Android när det här påskägget är ditt finaste satsning.

Detta är inte den allra första gången som Google har dolda ädelstenar som detta i Android, liksom vi inte förväntar oss att det ska vara det sista.

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner Android Lollipop 5.0 Förhandsvisningsbild för Nexus 5, 7 [Direct Link]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Ögonfi-tömningÖgonfi-tömning

[Les Robots] hade ett felaktigt ögonfi-kort på hans händer och när en ersättare skickades fick han veta att det skulle förstöra originalet. Vilket bättre sätt att “förstöra” något än att