Raspberry Pi Bitcoin Miner

Mining Bitcoins hamnar på att vara en dåre ärenden, men det finns alltid en ny del av hårdvara som kommer ut som gör det möjligt för de hårda kärngruvarbetare att hålla sig före kurvan. En sådan maskinvara är nya anpassade ASIC-prylar som är lika snabba som en FPGA samtidigt som det är mycket billigare. En stor del av dessa ASIC-prylar finns i fascinerande buntar som ser ut som en stor USB-tumme. Av programmet är det den perfekta chansen att visa upp vad Raspberry Pi kan göra med att gruva bitcoins på priser som liknar den allra bästa grafiken som används i gruvdrift idag.

Raspberry Pi har bara inte tillräcklig hästkrafter till mina bitcoins på vilken typ av värdefulla värden. Det finns dock USB ASIC-enheter som kommer att mina för dig på ungefär samma hastighet som ett avancerad grafikkort. Eftersom flera ASIC-prylar kan hanteras med ett USB-nav, är det bara en fråga om att ansluta en USB-hubb i en Raspberry Pi, förpackning av CGMiner, samt låta din nya piminer lossa på en gruvpool.

Adafruit PI Miner utnyttjar en av deras riktigt bra LCD-teckenskärmar samt knappsatsen för att skärpa den nuvarande gruvhastigheten, accepterade aktier, samt tillräcklig information för att du ska bestämma exakt hur lång tid det tar att bryta även med din PI-driven gruvdrift rigg. Exakt hur länge det kommer att vara för denna fyra gadgetrigg, lämnar vi till kommentarfältet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

RaketkameraRaketkamera

[Jordanien] skickade oss sitt Rocket Cam-projekt. Det är verkligen inte mycket att vi inte har sett tidigare, men vi trodde att många av dig skulle känna tyngdkraften lite hårdare idag.