Samsung delar sin Galaxy S III -stilhistoria [Video]

som är angelägen om att visa världen, eller kanske bara Apples advokater, att verksamheten ger mycket mer än bara en kolkopieringsanläggning för smartphones, Samsung har släppt en ganska kreativ video Visar upp vad den är telefon kallar stilhistorien om Galaxy S III.

När man tittar på videon framkallar något av en Apple -vibe, tar Samsung chansen att rulla ut människorna bakom olika element i sin nyaste Android -flaggskeppstelefon, med Galaxy S III som resultatet av det svåra arbetet med mycket mer än några få hårdvara såväl som mjukvaruapplikationsdesigners. Videon ger en röst till bara några få, samt ger en inblick i vad som händer bakom Samsungs stängda dörrar när Koranen enorma arbetar för att få en ny handenhet på marknaden.

Trots Apples förklarar att de telefoner som skjuts ut av Samsung bara är iPhone-knock-offs, är det att ta bort att det finns något extremt äkta arbete på Samsung, med hårdvarutesign, programvaruapplikationsupplevelser samt känslomässiga upplevelser i hjärtat av vad det Affärer hoppas verkligen att Galaxy S III kanten på en redan överbelastad smartphone -marknad.

Videon tar oss med på en resa i stilprocessen, börjar med historien som Samsung hoppade med mycket mer än några få bågar för att prova samt göra Galaxy SIII: s handenhet så distinkt som möjligt, vilket höll den hyperglasyren som täcker i hjärtat av det Allt.

Samsung tar oss med för att producera Touchwiz -programvaran också, med uppenbarelsen att några av operativsystemets bruseffekter verkligen kom från sådana saker som apelsinjuice som hälls i ett glas. Streamingmjölk såväl som yoghurt användes på samma sätt, tydligen i ett försök att göra ljudet så naturligt som möjligt. Udda, eventuellt, hur fascinerande nyheter oavsett!

Den fem minuters videon är väl värt en vy för alla typer av smarttelefonfläkt, men tyvärr kommer du att kräva att följa tillsammans med undertexterna om du inte talar koreanska. Det finns dock bra musik för att hålla öronen underhållen.

Samsung är för närvarande inlåst i ännu en kamp med Apple såväl som sin flotta av advokater, liksom verksamheten är definitivt glada över att visa att det kommer med sina egna smarttelefonidéer, snarare än att kopiera tävlingen.

Du kanske också vill inspektera:

En dag i livet med Samsung Galaxy S III [Video]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post