Bästa Android UPI -appar du bör använda

tack vare UPI Android -appar, många människor behöver inte gå igenom besväret med att logga in på internetbank för att skicka eller ta emot betalningar. Dessa UPI -aktiverade applikationer för Android gör pengarhanteringsprocessen enklare. För att göra Indien digitaliserad på alla sätt som möjligt introducerar Digital India -rörelsen UPI -tjänster. Nu accepterar olika onlineplattformar UPI -betalningar för praktiskt taget alla tjänster, till exempel hotellbokning, järnvägsbiljettbokning, flygbiljettbokning, etc. På samma sätt efter demonetisering ville Indien gå mycket mer kontantlös när det gäller monetära transaktioner. Och där kom Android UPI -appar, vilket gjorde det enklare för folket att tjäna pengartransaktioner med bara ett klick på telefonen. Ja, du läser det rätt, du behöver inte ha en massa kontanter hela tiden. Allt du behöver är din Android -smartphone.

UPI står för Unified Payments Interface, det är ett realtidsbetalningssystem. National Payments Corporation of India (NPCI) utvecklade UPI -betalningssystemet. NPCI är en webbaserad plattform som hjälper till att få transaktioner mellan banker direkt. Du kan dock hitta en mängd Android UPI -appar på internet. Det kan vara utmanande för dig att välja bland de bästa. Så idag kommer vi att se några av de bästa UPI -apparna för Android.

Varför borde du använda Android UPI?

Strax efter demonetisering dominerade e-plånböcker över marknaden. UPI-systemet lyckades dock slå e-plånböckerna och tog motivet bakom demonetisering till en helt ny nivå. Tja, det här beror på att Android UPI-applikationer är mycket enklare att använda att erbjuda peer-to-peer-transaktioner. En annan bra sak är att det inte kräver någon KYC. Du kan göra transaktioner precis som alla andra internetbanktransaktioner. Framför allt tillåter Android UPI -apparna dig att skicka eller ta emot pengar enkelt. De utför också bra när det gäller säkerhet och säkerhet som erbjuder god integritet till alla dina uppgifter. Numera med utvecklingen i UPI -systemet kan du också göra internationella transaktioner sömlöst.

Lista över bästa Android UPI -appar 2020

UPI -appar är verkligen en borde om du vill göra digitala betalningar. De är snabba, skyddade och gör pengarhanteringsprocessen mycket enklare. Här är några fantastiska UPI -appar som du kan installera på din smartphone.

GooglePay

Google Pay tidigare känd som Tez -appen är en av de bästa Android UPI -apparna. Denna Android UPI -applikation har ett enkelt användargränssnitt och ett gäng roliga funktioner. Du kan skicka eller begära pengar från dina vänner med bara några klick. Pengartransaktioner kan ske direkt mellan två bankkonton. Det är den enda appen som har introducerat närhetsfunktionen. När det gäller säkerheten erbjuder Google Pay igen dig med de bästa säkerhets- och säkerhetsfunktionerna som finns. En av de bästa sakerna med den här appen är att den ger belöningar på dina transaktioner. Det har ett bra betyg på 4,4 i Google Play Store.

[GooglePlay URL = ””]
Hosmeta

PhonePE -appen är en annan mycket populär UPI -app. Denna app utvecklades 2016 och är baserad i Bangalore. PhonePe låter dig transaktera små och enorma mängder upp till 1 lakhs i en enda transaktion. Du kan överföra pengar till andra, betala elräkningar, mobilräkningar, efterbetalda fasttelefoner, etc. PhonePE låter dig också göra dina transaktioner mycket enklare genom att länka din PhonePE -handväska till andra populära plånböcker. Det är välkänt för att erbjuda cashback och låter dig också dela räkningar som kan vara till hjälp när du är i en grupp. Den har ett betyg på 4,5 i Google Play Store.

[GooglePlay URL = ””]
Pytm

Paytm är en annan populär leverantör av digital handväska. De har till och med lanserat en Paytm -betalningsbank för UPI -transaktioner. Många viktigare är att det accepteras i många delar av landet. Paytm hade också introducerat sitt fysiska betalkort som är kopplat till RuPay -betalkortet. Men du måste först slutföra din KYC för att använda dess funktioner. Det är också den bästa UPI -appen när det gäller att erbjuda cashback -erbjudanden. Du kan enkelt betala för elektriska effekträkningar, vatten- och gasräkningar, filmbiljetter och många fler.

[GooglePlay URL = ””]
BHIM UPI -app

BHIM står för Bharat -gränssnittet för pengar som utvecklats av National Payments Corporation of India (NPCI). Denna app har utvecklats som ett initiativ för att göra Indien riktigt kontantlös. Det är en av de mest säkrade UPI -apparna som finns på marknaden. Till skillnad från andra Android UPI -appar erbjuder Bhim Upi dig också med flera funktioner som pengaröverföring, delning av räkningar, byte av Upi -stift, etc.

Läs också: Bästa WhatsApp -klistermärken för Android

Den har också ett enda klicköverföringsalternativ. Du kan också ställa in betalningspåminnelser. Dessutom marknadsförs denna UPI -app av regeringen, vilket tillför en annan anledning för användare att räkna med denna tjänst. Det levereras med ett rent gränssnitt och är ganska lätt att använda.

[GooglePlay URL = ””]
Freecharge

Freecharge är den sista Android UPI -appen på vår lista idag. Denna app är ganska populär för att erbjuda inull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post