Apple lanserar mycket mer iPhone, iPad, Apple View -tillbehör, inklusive nya Fuchsia -fall

Apple har fortsatt att utöka sina tillbehörsalternativ inför semestern, med nya iPad, iPhone och Apple View -tillbehör som gick med i de som tillkännagavs de som tillkännagavs de tidigare i veckan.

Börjar med iPad Pro, det nya Apple Pencil-fodralet och läderhylsan för den 10,5-tums iPad Pro är båda tillgängliga i en ny rosa fuchsia-färg, vilket är ljust om inget annat och efterliknar samma färgalternativ som vi redan har sett På andra håll i Apples sortiment. Läderhylsan kostar $ 129, medan Apple Pencil -fodralet kommer att sätta tillbaka fansen 29 $.

För dem som älskar sina Apple View -band är ett nytt Hermes -alternativ också att köpa. Noir Swift Leather Double Trip Médor är tillgänglig för 38mm Apple View -användare och kommer in på $ 589, vilket, låt oss vara helt ärliga, är betydligt mycket mer än många människor är beredda att betala för klockor, än mindre band för att sätta på dem. Vi skulle gärna se försäljningsnummer för dessa band, men med tanke på att Apple inte berättar hur många Apple -klockor det säljer kommer vi inte att hålla andan.

Slutligen, och följt av iPhone X -fall som gjordes tillgängliga tidigare i veckan, är iPhone 8/8 Plus och iPhone 7/7 Plus Silicone Case nu också tillgängligt i tre nya färger, inklusive Spicy Orange, Flash och Cosmos Blå.

Alla tre kostar $ 39 vardera, vilket inte är dåligt värde överhuvudtaget och om du vill sticka ut kommer det kryddig orange alternativet säkert att få dig mycket uppmärksamhet.

Du kanske också vill kolla in:

Pokemon Go 1.55.1 IPA och 0.85.2 Hack tillgängligt för att ladda ner nu

iOS 11.1.2 JAILBREAK -uppdatering: Ny verktygssats meddelade för att hjälpa utvecklare att komplettera jailbreaks

SoundCloud ++ iOS 11 IPA -nedladdning på iPhone [inget jailbreak krävs]

Nedladdning: Pokemon Go 1.55.1 för iOS, 0,85.2 APK för Android Rulling Out

Ladda ner iOS 11.2 Slutliga IPSW -länkar och OTA för din iPhone eller iPad

Ladda ner iOS 11, 11.2, 11.1.2 Länkar och installation på iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Nedgradering iOS 11/11.2 På iPhone eller iPad [How-To Guide]

Jailbreak iOS 11 / 11.2 / 11.1.2 På iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post