Apple planerar att debutera en “mördare” iOS 7-app på WWDC [rapport]

Som varje programvaruapplikationsleverantör gillar Apple att spänna individer av iOS med en eller ett antal så kallade “mördare” -appar, också Som medan vissa har gått särskilt bra under de senaste åren har andra, som iOS 6: s Apple -kartor, klarat sig av definitivt sämre. Med iOS 7 nu i verken för att släppas senare i år förväntar vi oss några betydande ändringar av utseendet såväl som känslan av Cupertinos mobila operativsystem i allmänhet, men bortsett från en hel del blogosfärdrivna blåsor, vi har Hörde värdefulla få detaljer när det gäller vad vi måste förvänta oss. Morgan Stanleys Katy Huberty har försökt att belysa saken genom att avslöja att hon förväntar sig att Tim Cook-ledda klädsel för att avslöja en “mördare-app” i typen av en mobil plånbok. Mycket mer detaljer kan upptäckas idealiskt efter hoppet.

Även om Passbook, som visas tillsammans med iOS 6, gör det möjligt för individer att lagra digitalt deras boardingkort, lagra kreditpoängkuponger, biljetter och så vidare, är det ingenstans nära vilken typ av prestanda individer på vissa Android -prylar för närvarande kan njuta av. Många av Samsungs senaste enheter, till exempel, packar NFC -teknik, liksom med den koreanska verksamheten som har prenumererat på ett erbjudande med Visa för att genomföra finansföretagets programvaruapplikation till 100 miljoner prylar i slutet av året, Apple är Apple är Definitivt laggningsmetod bakom.

Som vi vet är ingen av de nuvarande iOS-gadgetvarierna någon typ av mobilt återbetalningssystem, än mindre NFC, men om Hubertys kommentarer utan tvekan är etablerade av sanningen, kanske vi är på väg att se en flotta av nästa gen-prylar med en enkel Metod för konsumenter att betala för produkter på ett sömlöst, digitalt sätt.

Det sägs vanligtvis att det krävs ett äpple för att driva fram tekniker, även om de redan finns, liksom med den monetära marknaden som till synes drar sina klackar på omfattande NFC-återbetalningssystem, kan det mycket väl vara en nästa gen, en NFC-aktiverad iPhone kan hjälpa världen att på lämpligt sätt bekanta sig med underverken av kontaktlösa betalningar.

Eftersom Googles budget har varit ganska lite mindre framgångsrik än massor av Bläddringens andra appar, finns det likaså räckvidd för en-upmanship här, liksom med Passbook som inte riktigt har tagit fart på något sätt, ett nytt budgetsystem från Apple kan mycket väl verifiera pivotalt.

Vi måste bara vänta till årets WWDC såväl som varje ryktet såväl som antagande kommer att vara kristallklart.

Tankar?

(Källa: CNET)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post