Apple tillkännager “Shot on iPhone” -bildtävlingen 2019, här är exakt hur man deltar

Apples skott på iPhone -kampanjer alltid verifierar populära, med affärsdelningsbilder som har fångats på en av dess telefoner. Dessa bilder ser alltid ganska fantastiska ut, liksom nu verksamheten har infört en svårighet under exakt samma namn för 2019.

Enligt Apple kommer det att lägga bilder framför en panel av domare som kommer att välja tio vinnande foton.

Dessa bilder kräver bara att skjutas på en iPhone, samt delas med Twitter, Instagram eller Weibo i köp som ska matas in. Se bara till att bilden publiceras med hashtaggen #shotoniphone samt ett meddelande om vilken iPhone som användes.

Om du verkligen hellre inte vill publicera på sociala medier, också Apple också aktiverar e -ingångar till e -post, som kan skickas till shotoniphone@apple.com.

Svårigheten kommer att löpa från 22 januari till 7 februari. Domarpanelen består av några enorma namn, inklusive Pete Souza som var president Obamas fotograf, liksom Phil Schiller. Apple säger att bilderna kan redigeras, även om hårdvaru -prylar som momentlins eller olloclip inte kan användas för utmaningen. Det är troligtvis en given, så ingen skada görs där.

För totala såväl som djupgående regler, inspektera Apples svårighetspolicy här.

Under många år har iPhone använts för att ta några verkligt sensationella bilder från hela världen såväl som i många situationer. Apple är förståeligt extremt nöjd med det arbete som Cam Team har gjort med iPhone, men med tävlingen som hettar upp och Apple som inte längre leder fältet på många sätt, lovar 2019 att bli ett enormt år för #Shotoniphone.

(Källa: Apple)

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 12.1.3 Slutliga IPSW -länkar samt OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

iOS 12.1.3 Release Notes, Changelog samt andra ändringar du kräver att förstå om

Hur man nedgraderar iOS 12.1.3 till iOS 12.1.2 / 12.1 [Guide]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post