Android 4.5 för att få enorma förbättringar av multitasking [läckta skärmdumpar]

Googles Android 4.4.3 -uppdatering kan mycket väl vara på väg för utvalda enheter, men medan denna rudimentära bult kunde rullas ut under de kommande veckorna, något, något Mycket mer betydelsefullt sägs vara i horisonten. För närvarande kallas ‘Project Hera’, kommer den framtida implementeringen att få mål att föra en anpassad, synkroniserad upplevelse över Android, Chrome och Web -appar, med användare som kan utföra uppgifter på ett sömlöst sätt i hela Googles plattformar.

Den stora G försöker alltid göra förbättringar av sin allestädes närvarande mobila firmware, och även om 4.4 KitKat bara rullade ut förra året, har vi redan sett ett par anmärkningsvärda uppdateringar, där den nuvarande versionen är 4.4.2. Men till och med Kitkat själv representerar bara en något bättre än-inkrementell förbättring på Android 4.3 Jelly Bean, och som sådan finns det en betydande mängd förväntningar som är fästade på Android 4.5 / 5.0.

Oavsett vad Google har planerat för Android, verkar det mycket mer och mycket mer som Project Hera kommer att spela en avgörande roll i förfarandet. I det nuvarande skvaller sägs sökföretaget arbeta med en specialanpassad krombyggnad som kan köras på Android och utföra webbaserade uppgifter för Googles sortiment av appar. Dessutom sägs det också vara tredjeparts appstöd, även om huvudvikt ser ut som företagets egna, interna produktsortiment till att börja med.

Multitasking kommer att stöttas väsentligt med tanke på att HERA kommer att kunna vägleda en användare till instanser av att köra appar som kan göras med hjälp av den speciella krominfrastrukturen. I själva verket skulle en användare kunna utföra en åtgärd snabbt och med hjälp av webben utan att behöva interagera med en fullständig app.

Heras användargränssnitt kommer att likna det för Google Now: s kortliknande struktur om renderare skapade av Android-polisen ska tro, och om funktionaliteten är av en liknande standard som den berömda personliga assistenten, kan Hera väl vara den mest berömda funktionen till Hit Android med tanke på att Google nu.

Med en Chrome Desktop Sync-liknande upplevelse över utbudet av Google Apps, skulle Hera enkelt plocka upp uppgifter som skapats på länkade enheter, lägga till ett multitasking-kort till sitt gränssnitt och låta en användare förbli à jour med all information och uppgifter i en snygg,, lägga till ett multitasking-kort till sitt gränssnitt och låta en användare förbli à jour med all information och uppgifter i en snygg, hanterbar plats.

Oavsett om det kommer att släppas som en del av den så kallade ‘Lollipop’ Android 4.5 / 5.0-uppdateringen eller inte återstår att se, men vi kommer sannolikt att höra mycket mer avgörande detaljer på I / O DEV-konferensen på sommaren.

(Källa: AndroidPolice)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post