5 Nya metoder iOS 11 Sparar lagringsområde på din iPhone eller iPad

Här är 5 nya metoder iOS 11 kan hjälpa dig att spara lagringsområde på din iPhone, iPad eller iPod Touch -enhet.

iOS 11 är slutligen här. Gadgets runt om i världen får meddelanden om tillgängligheten av plattformen som en över-luft-uppdatering. Förutsatt att enheten är kompatibel med iOS 11, naturligtvis. Om du ville ha en anledning att ställa in iOS 11, är det exakt vad om att ha fem istället, vilket berättar exakt exakt hur iOS 11 kan spara lagringsområde på din enhet.

Avlastningsappar: Apple har tagit en fascinerande ny funktion i iOS 11 med Offload -app -erbjudandet. Det har tidigare varit lika mycket som individer att verkligen hantera lagring på gadgeten och ta bort innehåll. Den här nya funktionen gör det verkligen möjligt för iOS att “lossa” en app när den behöver, vilket i huvudsak innebär att ta bort den från gadgeten för att släppa den lagring som den hävdar, men för att behålla appens data för att säkerställa att ingenting går förlorat.

Du kan upptäcka mycket mer detaljer om den här funktionen här: Hur man använder i iOS 11 -avlastning och installerar om appfunktion manuellt för att spara lagringsutrymme.

HEIF såväl som HEVC -medieformat: iOS 11 introducerar HEIF såväl som HEVC -medieformat. Det finns en hel del tekniska komplikationer för dessa tekniker, men den väsentliga cruxen är att du kan förvänta dig videor såväl som att bilder tar så mycket som 50% mindre område än i tidigare versioner av iOS som använder äldre tekniker.

Som standard är valet för Heif avstängd. Du kan slå på den genom att gå till Inställningar> Videokamera> Stilar på en kompatibel gadget samt ställa in den till hög effektivitet.

Du kan upptäcka mycket mer om dessa tekniker här: Nya iOS 11 Media Styles Heif, HEVC tar upp 50% mindre lagring. Du kan också inspektera om din iOS -gadget är kompatibel med denna nya innovation här: HEVC såväl som Heif Gadget -kompatibilitet i iOS 11, MacOS High Sierra.

OS tar mindre lagring: Den här är avgörande för hela området som sparar argument. Olika installationer av iOS 11 -beta under de senaste månaderna har tydligt visat att individer i vissa fall kan komma tillbaka så mycket som 1 GB på sina enheter. Körsträcka på denna specifika besparing kommer att variera beroende på gadgeten såväl som kapaciteten, men alla borde förvänta sig att åtminstone få lite lagringsområde rent genom att installera iOS 11.

Auto-Delete Old Imessages: Människor tenderar att inte riktigt erkänna exakt hur mycket förvaringsområde iMessage-konversationer kan ta på en enhet. Om du har långvariga konversationer som innehåller mediebilagor, till exempel bilder eller videor, är det faktiskt bara områdeshogging. En ny funktion i iOS 11 gör att en enkel switch kan växlas som kommer att ta bort gamla samtal över ett år för att helt frigöra några av det värdefulla utrymmet.

För att tillåta detta, navigera bara till inställningar> Allmänt> iPhone -lagring och tillåta “Auto Ta bort gamla konversationer.”

Obs: Om du använder en iPad, borde du se detta under Inställningar> Allmänt> iPad -lagring.

Granska stora konversationer såväl som tillbehör i iMessage: liknande ovan, men snarare än att gå till längden på att ta bort hela konversationen från enheten, kan iOS 11 verkligen utvärdera alla typer av stora konversationer samt tillbehör som är inne i en konversation . Det är då möjligt att ta bort de tillbehör eller till och med konversationer som tar lika mycket utrymme.

För att göra detta, navigera bara till inställningar> Allmänt> iPhone -lagring och välj “Granska stora konversationer” eller “Granska stora bilagor”, beroende på vad du vill granska.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 11 Ladda ner slutliga IPSW -länkar samt OTA -uppdatering släppt

Jailbreak iOS 11 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Hur man nedgraderar iOS 11 till iOS 10.3.3 / iOS 10 [Tutorial]

Ladda ner iOS 11 -länkar och ställ in på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post