Apples billiga iPhone sa att blanda element av iPhone 5, iPod Touch och iPod Classic Design [Report]

har vi hört mycket om en så kallad billig iPhone skräddarsydd efter den mindre budgeten, och även om Phil Schiller har För att avsluta rykten har ankomsten av iPad -lilla sent förra året lärt oss att Apple inte är rädd att gå tillbaka på ordet om några av dess ledande execs. Nämnda budgetanordning ser ut som om det kan vara Apples väsentliga att låsa upp de lönsamma kinesiska (och andra utvecklande) marknaderna, och även om vi har hört tillräckligt med rapporter för att underhålla möjligheten att det kommer, har spekulationerna om dess design och formelement börjat.

Ilounge är ofta i framkant av det tidiga iDevice-skvaller, och fortsätter från förra veckans rapport om den billigare iPhone, den äppelbaserade webbplatsen verkar övertygad om att enheten främst kommer att bestå av plast, vilket ger designelement i iPhone 5, iPod touch, Tillsammans med den ofta glömda iPod Classic.

Från framsidan sägs enheten se “nästan identisk” till iPhone 5, med samma form, sensor, kamera och arrangemang av hårdvaruknappar. Den kommer att packa en skärm på 1136 x 640 (ja, det är näthinnan), men skärmen kommer inte att sitta med kroppen utan istället sticka ut en smula, precis som den brukade med den gamla iPhone 3GS. Ilounge citerar (förmodligen branschkällor) i sina påståenden att ha sett den kommande enheten, och även om många bloggar och publikationer använder denna strategi som köper för att skriva ut i huvudsak vad de vill, har Ilounge en trovärdighet för sin noggrannhet för dessa ämnen.

Från sidan kommer de separerade cirkulära volymknapparna som ses på iPhone 4, 4S och 5 att visas längre och smalare, liknande iPod Touch och iPhone 3G/3Gs. Enheten sägs vara en halv millimeter högre och större än iPhone 5, samtidigt som den är en millimeter tjockare.

Kurvorna mot baksidan av enheten är där iPod Classic -likheterna dras. Kurvorna sägs vara begränsade till närmare kanten på enheten, varav majoriteten av ryggen är platt, vilket är helt annorlunda än kurvorna utökade kurvor som ses i många iPod -beröringsenheter.

Konsensus verkar vara att enheten kommer att lanseras någon gång senare i år. Naturligtvis kommer vi att hålla dig uppdaterad borde vi höra någon ännu mer information.

Du kanske också vill kolla in:

Foton som påstås vara av iPhone 5S / iPhone 6 -delar dyker upp

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post