Lägg till anpassad bakgrund till snabbinställningspanelen på OnePlus 3/3T

OnePlus 3/3T är en av de mest gillade telefonerna av designers på XDA Forums. Inte bara OnePlus 3 såväl som 3T, alla OnePlus -telefoner hittills har varit väl av utvecklare, anledningen till att det är dess beredskap för utveckling/modding. Det är extremt enkelt att låsa upp/root oneplus -telefoner. Dessutom tappar du inte din garanti när du låser upp/rotar telefonen (åtminstone var jag bor). Så det är verkligen inte en överraskning varför den här telefonen får allt som den får! Nästan, varje dag, innehåller en designer ett nytt trick/mod för att göra OnePlus 3/3T ännu mer fantastisk. Tack vare XDA Forum -medlemmen Ungeeked! Hans senaste mod handlar om att lägga till en anpassad bakgrund till snabbinställningspanelen på OnePlus 3/3T, vilket är vad vi ska se idag.

Denna teknik behöver rot såväl som anpassad läkning för att fungera.

Nödvändiga nedladdningar:

Innan du startar handledningen kräver du att ladda ner nedanstående filer. Det här är de uppgifter som vi kommer att blinka i TWRP -återhämtning.

Ladda ner CustomQSV0.5.ZIP | 781,6 kb

Ladda ner REVERT.ZIP | 3,6 MB

Läs också: Fixa DM-VERITY VARNING på OnePlus 3/3T på 5 minuter

För att få modet att fungera korrekt kräver några andra steg att följa innan du blinkar- checkas ut.

Lägg till anpassad bakgrund till snabbinställningspanelen i OnePlus 3/3T:

Varning: Ta en komplett nandroid -säkerhetskopia innan du fortsätter.

Observera att om stegen nedan inte följs ordentligt kommer det att få Systemui att olycka vid omstart. Det är absolut nödvändigt att du noggrant följer varje steg nedan för att förhindra någon typ av problem.

Placera de data du laddade ner ovanifrån på telefonens lagring.

Skapa en mapp med namnet ‘QS’ (utan citat) på din inre lagring (sökväg: sdcard/). Det är mycket, oerhört viktigt att namnet såväl som mappen är just som nämnts ovan. Annars kommer skriptet/moden inte att fungera så bra som kan orsaka oförutsedda resultat.

Inuti denna ‘QS’ -mapp kan du placera vilken typ av bild du vill ha som bakgrund i snabba inställningar. Den här bilden kommer att användas som input för zip -data som vi kommer att blinka via läkning senare. Följande måste följas med avseende på filen:

Filen måste vara i .png -format. Om inte kan du snabbt konvertera JPG -data till PNG -stil på Internet (Tips: Google).

Namnet på filen måste vara ‘Customqs.png’ (naturligtvis utan citat).

Rekommendera dimensionen av bilderna är 1080 × 800 pixlar för idealiska resultat. Tips: Använd alla typer av bildredigeringsapp på din telefon (exempel: Snapseed) för att beskära den bild du gillar.

När du har producerat mappen såväl som att lägga filerna, som nämnts ovan, är du nu beredd att blinka zip -filen.

Starta om till TWRP -återhämtning.

Slå ner OnePlus 3.

När telefonen är helt ändrad, tryck och håll strömbrytaren såväl som volymknappar på exakt samma tid.

Fortsätt hålla dessa två knappar förbi OnePlus/Android -ströskärmen som visas.

När telefonen går in i läkningsläge, släpp såväl ström som volymknappar.

Förutsatt att du effektivt har startat in i TWRP -återhämtning, tryck på ‘Installera’ från de erbjudna alternativen. Du kommer att bli ombedd att välja en data för att blinka/installera. Sök samt välj den nedladdade filen ‘CustomQsv0.5.zip’.

Svep till att vara installationen.

Starta om gadgeten vid framgångsrik installation.

Nu bör du ha en fin bild i snabba inställningsbakgrund!

Missa inte: Njut av alla pixelfunktioner på OnePlus 3/3T med Pixel Experience ROM

Varje gång du kräver en ny bakgrund för din snabba inställningspanel, modifiera bilden i QS -mappen (se till att följa alla regler) samt blinka data ‘CustomQSV0.5.ZIP’ via läkning igen.

Måste läsa: Ladda ner samt ställa in OnePlus 3/3T Hantera center

Återgå till lager:

Om du av någon typ av chans får oförutsedda resultat, bara starta om till TWRP återigen samt blinka “revert.zip” som vi laddade ner tidigare. Vad som ska vara tillbaka till det normala.

Ytterligare nedladdningar:

Bara i situationen om du känner dig lat eller vill få ett försprång, nedan finns två zip -data som innehåller totalt 13 bilder som beskärs i perfekt upplösning 1080 × 800 pixlar för detta läge såväl som i .PNG -format. bara placera dem (en åt gången, med lämpliga namn som nämnts ovan) i QS -mappen samt börja blinka!

Fil 1 | 4,38 MB

Fil 2 | 4,37 MB

Låt oss förstå om ovanstående steg hjälpte dig eller om du kräver att hjälpa till med någon typ av ovanstående steg med kommentarerna nedan.

Skål!

Redaktörens val för dig: Topp 7 anpassade ROM för OnePlus 3T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Robot imiteraRobot imitera

Här är en video av en presentation av praktikant till 2008 NHK Robocon-tävlingen. Roboten, som vagt verkar som en stor Lego Minifig, styrs genom en kostym. Roboten efterliknar bärarens rörelser.