Apple M2-riktmärken bekräftar 20% hastighetsökning över M1

Apples nya M2-drivna MacBook Pro och MacBook Air har inte gått till försäljning ännu, men nya riktmärken för chipet har redan delats online.

De aktuella riktmärkena verkar relatera till den nya 13-tums MacBook Pro, en maskin som troligen kommer att vara i händerna på några pressmedlemmar redan.

Enligt de nya riktmärkena går M2 på 3,49 GHz, en ökning över 3,2 GHz av M1. Det ger UT en enkelkärnig poäng 1919, vilket är 12% snabbare än M1-versionen av samma maskin. När det gäller multi-core-prestanda är en poäng på 8928 20% snabbare än M1-versionen, vilket antyder att framtida M2 Pro, M2 Max och M2 Ultra Chips kan erbjuda blindande snabba prestanda senare i år.

Apple föreslog tidigare att M2 är cirka 18% snabbare än M1.

Det nya M2-chipet kommer att finnas tillgängligt i den nya 13-tums MacBook Pro när det säljs i fredag och anländer till hem nästa fredag. M2 kommer också att vara en del av den nya MacBook Air, även om det inte kommer att säljas under en tid. Apples tillkännagivande sa att det skulle säljas nästa månad, även om ingen fastare information har gjorts tillgänglig sedan dess.

M2 kommer också sannolikt att hitta sin väg in i nästa iPad Pro- och iPad -luftenheter, med båda sannolikt att tillkännages Alter i år.

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 15.5 på iPhone och iPad -statusuppdatering

Nedladdning: iOS 15.5 Final IPSW -länkar, OTA -filer tillsammans med iPados 15.5 släppta

iOS 16 Betakompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 1 Ladda ner IPSW -länkar för iPhone, iPad just nu

iOS 16 Public Beta 1 släppdatum tillkännagivna

iOS 16 BETA 1 Profilfil Nedladdning av OTA -uppdatering utan utvecklarkonto släppt

iOS 16 Beta 2 nedladdningsdatum: Här är när du kan förvänta dig det från Apple

Ladda ner iOS 16 Beta 1 IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post